Gratis je eigen huis verkopen op de nieuwbouwbeurs

Het is tijd voor een nieuw én positief geluid!

6 & 7 april aanstaande staat het Klokgebouw in Eindhoven in het teken van de Regionale Nieuwbouwbeurs. Al het nieuwbouwaanbod in één weekend, onder één dak. De ideale mogelijkheid om jezelf te laten informeren over alle nieuwbouwprojecten in de regio binnen jouw financiële ruimte. Met jaarlijks meer dan 5.500 beursbezoekers heeft de nieuwbouwbeurs een enorm potentieel bereik en hoe fijn zou het zijn als jij van dit bereik gebruik kunt maken? Dit jaar is het tijd voor een nieuw geluid! Steeds vaker is de verkoper van vandaag de koper van morgen, en daarom is het idee ontstaan om tijdens de nieuwbouwbeurs ook voor de particuliere woningverkoper mogelijkheden te bieden!

Verkoop je eigen woning

Op zowel zaterdag als zondag hebben wij 24 verkoopplaatsen gereserveerd voor particuliere woningverkopers zoals jij. Op deze vrijmarkt krijg je de kans om je eigen huis te verkopen aan duizenden potentiële kopers! Immers 56% van de bezoekers van vorig jaar gaf aan binnen een jaar een woning te willen kopen. Per marktkraam stellen wij twee gratis verkoopplaatsen beschikbaar zodat jij jouw eigen woning op een creatieve wijze kan promoten. Het Klokgebouw en Strijp-S staan immers symbool voor creativiteit en een nieuw geluid. Voor de leukste inzending stellen wij zelfs een eigen beursstand beschikbaar, tussen de nieuwbouwdeelnemers!

Hoe bemachtig ik één van de 24 vrijmarktplaatsen?
Of... een geheel eigen stand?!

Ga naar onze Facebookpagina op www.facebook.nl/nieuwbouwbeurs en vertel ons wat juist jouw woning zo bijzonder maakt. Per beursdag worden de 24 meest creatieve inzendingen met de meeste likes beloond met een eigen verkoopplek op de beurs! Als klap op de vuurpijl wint diegene met de allermeeste likes zijn eigen beursstand. Om je winkans te vergroten, deel je het bericht op je eigen pagina en verzamel je zoveel mogelijk likes.

Op de vrijmarkt zelf mag je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Laat jouw eigen woning opvallen, maak reclame en zorg hierdoor dat jouw woning naast de open huizen route op zaterdag een tweede open huis krijgt met ruim 5.500 bezoekers!

Vergroot je verkoopkans en doe mee met deze gratis actie en je zult zien dat zelfs in deze moeilijke tijden creativiteit en enthousiasme beloond wordt. Dus vertel ons waarom jouw woning om de vrijmarkt moet komen te staan en verzamel zoveel mogelijk likes! Hopelijk zien wij jou en je woning tijdens de Regionale Nieuwbouwbeurs 2013!

Tot ziens op de Nieuwbouwbeurs!

Spelregels

De spelregels zijn kort en simpel: